Ελίζα

Ελίζα
δημιουργίες

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Εκδήλωση στην Αταλάντη



Τρίτη 27 Απριλίου
Αιάντιος Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης
παράσταση κουκλοθέατρου
"Ο Αίας ο Λοκρός"
στις 6.30 το απόγευμα


Η ιστορία του Αίαντα είναι σκληρή και με κακό τέλος αλλα δίκαιο. Προσπαθήσαμε να μην αποκρύψουμε απο τα παιδιά την αλήθεια αλλά και να μην την κάνουμε θλιβερή.

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Έκθεση κούκλας στην Αιάντειο Βιβλιοθήκη Αταλάντης



Η έκθεση κούκλας αλλά και οι παράλληλες δράσεις συνεχίζονται στην Αιάντειο Βιβλιοθήκη Αταλάντης.

Την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί παράσταση κουκλοθέατρου με το έργο οι Αγριόκυκνοι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Κούκλα Τάξης


Μιά κούκλα για παιχνίδι και εκπαιδευτική δραστηριότητα. Τα παιδιά αγκαλιάζουν την κούκλα της μιλάνε αλλά η κούκλα τους φέρνει πληροφορίες και μικρούς θυσαυρούς για τα θέματα που επεξεργάζονται στην τάξη.Η κούκλα αυτή μπορεί να γίνει η καλή τους φίλη "το Παρεάκι τους" και να μιλούν μαζί τους για τα μικρά και τα μεγάλα μυστικά τους. Είναι φτιαγμένη από πανί και προσφέρει μια ιδανική αίσθηση αφής για τα παιδιά.

Έκθεση κούκλας στην Αιάντειο Βιβλιοθήκη της Αταλάντης






Το "Κουκλοθέατρο Λαμίας" στα πλαίσα των δραστηριοτήτων του διοργανώνει έκθεση κούκλας σε συνεργασία με την Αιάντειο Δημόσια Βιβλιοθήκη Αταλάντης. Ένα πρόγραμμα που αφορά παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου αλλά και κάποιον που θέλει να δει την κούκλα σαν έργο τέχνης αλλά και σαν εκπαιδευτικό εργαλείο.
Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Παραστασεις κάθε Τετάρτη στις 6.30 το απόγευμα

την Τετάρτη 14 Απριλίου
αφιέρωμα στον Χανς Κρίστιαν Αντερσεν.